share

Valtra S- og N-serierne er finalister til Tractor of the Year Awards 2025

Den nye 6. generation af Valtra S416 og den altid populære N175 Direct er begge finalister i Tractor of the Year Award 2025. Tractor of the Year er en anerkendt international pris, der anerkender ekspertise inden for landbrugsmaskiner med fokus på innovation og bæredygtighed. Priserne præsenterer de allerbedste traktorer på det europæiske marked.

Teknologisk produktspecialist hos Valtra EME Johan Grotell understreger vigtigheden af disse priser, "Vi mener, at den europæiske fødevareproduktion har brug for løbende investeringer i nye teknologier som smart farming-funktioner. Valtras tilgang er, at disse teknologier skal være nemme at bruge. Det hjælper med at tage de nyeste teknologier i brug. TOTY anerkender dette, hvilket hjælper med at fremme disse teknologier yderligere. Vi er glade for at være finalister i denne konkurrence og for at samarbejde om en bedre fremtid for landbrugsindustrien."

S416 er finalist i High Power-kategorien

Med den sjette generation af S-serien, eller »The Boss«, som den kaldes, er ingen opgave for stor og ingen detalje for lille. Den har en kraftfuld, men effektiv drivlinje med en 8,4 liters AGCO Power-motor, en ideel vægtfordeling på 40/60 % og alle de smarte landbrugsfunktioner, der forbedrer bæredygtigheden, produktiviteten og rentabiliteten. Da sjette generation af S-serien fremstilles på Valtras fabrik i Suolahti i Finland, kan den nu fås med fuld tilpasning fra Valtra Unlimited for at forbedre effektiviteten, sikkerheden og stilen. 

N175 Direct er finalist i kategorien Mid Power

Smart i størrelse. Perfekt i ydelse. N-serien er kendt for sin komfort takket være den luftaffjedrede foraksel og det fremragende udsyn hele vejen rundt. Den kraftige 4-cylindrede AGCO Power-motor og den store smidighed gør N-serien imponerende, når der er behov for det. 

Tractor of the Year 2025

Vinderne i hver kategori afsløres den 6. november 2024 på åbningsdagen for EIMA International.